Een greep uit de realisaties van QLD

  • Delphi Care: wetenschappelijke databank met informatie over Belgische en buitenlandse geneesmiddelen. QLD is verantwoordelijk voor verschillende beheermodules en de website www.DelphiCare.be die voor meer dan 4.000 apothekers toegankelijk is.
  • Tarief voor Ziekenhuizen: beheer van alle gegevens voor tarifering en facturatie voor gehospitaliseerde en ambulante patiënten. QLD is de partner van APB bij het bouwen van de nieuwe versie van deze toepassing.
  • Tarief der Farmaceutische Specialiteiten: gegevensbank die informatie over de geregistreerde specialiteiten bevat. Het 'Tarief der Farmaceutische Specialiteiten' vermeldt de prijzen en de terugbetalingsmodaliteiten, afleverings- en bewaringsmodaliteiten. QLD is verantwoordelijk voor de werking van de website www.APBTarief.be.
  • MyQualityAssistant: Het Kwaliteitshandboek is de praktische vertaling van de Gids voor de Goede Officinale Farmaceutische Praktijken. MyQualityAssistant is een ‘generiek’ model dat voor elke apotheek ingevuld kan worden naar de eigen specifieke situatie. QLD heeft de website www.MyQualityAssistant.be voor APB ontwikkeld. Deze website is voor meer dan 4.000 apothekers toegankelijk.
  • Accreditering-RIZIV: een webapplicatie voor het beheer van de accreditering van de artsen en apothekers-biologen. QLD was verantwoordelijk voor de coaching van het team van ontwikkelaars.
  • Medega-RIZIV: een toepassing voor de registratie van de beschikbaarheidshonoraria voor huisartsen die deelnemen aan een wachtdienst. QLD heeft meegewerkt aan de beheerapplicatie voor uitbetalingen.

CONTACT

QLD BVBA
Kruipstraat 13
B- 1850 Grimbergen

Tel. +32 2 808 70 19
info@qld.be
BTW: BE 0816.729.013