Missie en visie

Zorgverleners, zorginstellingen, mutualiteiten en overheden werken steeds nauwer samen om de zorg voor de patiënt te verbeteren, rekening houdende met de beschikbare middelen.

In het zorgproces nemen geneesmiddelen een belangrijke plaats in. Ze zijn ontontbeerlijk en verbeteren onze levenskwaliteit aanzienlijk. Om een multidisciplinaire zorg te realiseren is informatie over geneesmiddelen en kennis van de processen rond geneesmiddelen belangrijk.

Door het intelligent gebruik van technologie kunnen we de zorg voor de patiënt naar een hoger niveau tillen. Denk maar aan het opsporen van geneesmiddeleninteracties en het beheer en de opvolging van medicatie.

QLD wil de partners in de gezondheidssector ondersteunen met haar sector- en technologiekennis. Hiervoor stellen we onze kennis en expertise rond geneesmiddelinformatie en patientgegevens ter beschikking. We combineren dit met diepgaande technische kennis. Onze diensten zijn applicatieontwikkeling, advies en projectbegeleiding. Dit alles doen we samen met u vanuit een holistische aanpak.

CONTACT

QLD BVBA
Kruipstraat 13
B- 1850 Grimbergen

Tel. +32 2 808 70 19
info@qld.be
BTW: BE 0816.729.013